Şarküteri dükkanı rafı

Ürün Kodu:Hp-sk -5
Kategori: Şarküteri Duvar Rafı, Şarküteri Ekipmanlari
Destek Hattı:+90535 363 96 79

Şarküteri dükkanı rafı

Şarküteri dükkanı rafı

Şarküteri ürünlerini (zeytin , peynir, turşu gibi soğutucu gerekmeyen gıdaları) satmak için dikey pozisyonlanmış raflardır. Market raflarına benzese de yapısal olarak farklılıklar mevcuttur. Bazı söylemlerde zeytin rafı , peynir rafı, turşu rafı , reçel rafı gibi isimlerle de adlandırılabilir.

Şarküteri dükkanı Rafı İle Market Rafı farklı Nedir?

Doğal ürün rafı olan şarküteri rafında kullanılan ürünlerin geneli fabrikasyondan biraz uzak gıdalar olmaktadır. El yapımı konserve , el yapımı turşu , reçel ve hatta salçalar bile sayılabilir. Bunun için doğal ürün tezgahı  doğal unsurları yapısında bulundurmalıdır. Yani standart raf tipinin dışında olmalıdır. Bunun için aynalı ve ışıklı olması satışa katkı sağlamaktadır.

 

Doğal Ürün Rafının Market Satışına Tesiri Nedir?

Market ürünleri satışında discount marketler çok iyi tespit edilmelidir. Yani Yurt dışında Aldi Grupları , Türkiyede A101 ler . Ama doğal ürünlerin kıyaslanacağı çok fazla argüman yoktur. Bunun için kriter kalite ve hizmettir. Ve fiyatı bunlar belirler.

 

English explanation about  cheese

Cheese is made using milk. The milk of cows, goats, and sheep are most popular. Buffalo, camel, donkey and even hippopotamus milk can also be used. Cheese makers usually cook the milk in large pots. Most cheeses are acidified by bacteria. This bacteria turns milk sugars (such as lactose) into lactic acid.

 

Salt is added, and a substance from the stomach of young cows called rennet. This curdles the cheese and makes it solid. Some makers do not add rennet, but curdle the cheese in other ways. Vegetarian alternatives to rennet are made by fermentation of a fungus called Mucor miehei. Other alternatives use species of the Cynara thistle family

Other ingredients are added and the cheese is usually aged for a varied length of time.

Classification

There are many different ways to classify cheeses. Some ways include:

 

How long the cheese was aged

The texture of the cheese. These include Hard, Soft and Softer.

How the cheese was made

What type of milk was used to make the cheese. This is mainly what animal the milk comes from, such as cows, sheep, and goats. The diet of the animal can also affect the type of cheese made from its milk.

How much fat is in the cheese

What color the cheese is (common colors are yellow, and white)

There are also man-made foods that some people use instead of cheese. These are called Cheese analogues.

 

Different types of cheese include:

 

Cream cheese Processed cheese ,Blue cheese , Swiss cheese , Mozzarella , Parmesan cheese , Limburger cheese , Brie , Gouda , Cheddar , Edam , Wensleydale

Goat’s milk cheese , Emmental , Camembert

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir