Ürün Kodu | : | N33 |
Kategori | : | Ahşap Manav Reyonu, Manav Reyonları, Duvar Reyonu, Manav Reyonu |
Destek Hattı | : | +90 ( 535 ) 363 96 79 |
Aynasız Meyve ve sebze rafı
Aynasız Meyve ve sebze rafı, metal ve paslanmaz çeliğin yepyeni toplantısıyla kurulan Bakkal Bakkal Bakkalını yarattı. Bu model özellikle kutup bölgesine yakın olan ve müşterilerden çok olumlu tepkiler alan Norveç, İsveç gibi ülkeler için tasarlanmıştır.
Aynasız Meyve ve sebze rafı Sistemlerine Neden İhtiyaç Var?
Manav yürüyüş sistemi camın kenarlarına da uygulanabilir. Çalışanlar bölgeye giren ışığı kapatmamalıdır. Bu durumda, sistem yansıtılamaz. Bu eksikliği giderecek ve daha fazlasını sağlayacak başka bir işlem yürütmek gerekiyordu. Dolayısıyla bu sistem hayat buldu.
Diğer gıda departmanı sisteminden farklı mı?
En önemli fark, camın kenarlarında ve kullanılan çeşitli malzemelerde kullanılabilmesidir. Bunun dışında önemlilik yok. Bu sistemde, üst üste 3 sıra şeklinde 40 cm x 60 cm veya 60 cm’lik kutular 2 sıraya yerleştirilecek şekilde tasarlanmıştır.
Bakkal Manav departmanı nasıl bir sistemdir?
Sadece odun, paslanmaz veya demir bitkisi yetiştiriciliğini söylemek yanlış olur. Giriş için ilk giriş noktası, özel saten malzemeden inoks malzeme ile buluşuyor. Bunun dışında ahşap oldukça dikkat çekici. Kullanılan ahşap malzeme özel kaplamalı malzemeden yapılmıştır ve iç yapısı metal demir malzeme ile desteklenmiştir. Bu uyumluluk metale uygulanan özel renk kalitesini de destekler.
Sistemin prensibi bağımsızdır ve kendi içinde özel takviye uygulanır. Böylece uygulanan yükü istendiği gibi zemine aktarır. Plastik mağaza sepetlerinin yüzmesini ve öne düşmesini önlemek için binanın ön yüzeyine özel bir durdurma yapısı eklenmiştir.
İlk bakışta sistemin en çarpıcı özelliklerinden biri, cepheye uygulanan paslanmaz çelik malzemedir. Malzeme, dışarıdan herhangi bir vida veya çıkıntı gibi görünmeyecek şekilde sistematik ve düzenli bir yapıda düzenlenmiştir. Piyasada parmak tabanlı bir yapı var. Bu şekilde kalite hissi paslanmaz çelikten verilirken, kalite detayları ince detaylarla ekstremiteye getirilir ve herkesin bir şey yaptığını unutmayalım. Ama birisi ne yaparsa onu yapar. Bu felsefeyi düşünmek ve uygulamak her işletme için bir başlangıç noktası olmalıdır.