WeCreativez WhatsApp Support
Canlı Destek
Whatsapp Canlı Destek

Fruit And Vegetables Shelves Comment

Fruit And Vegetables Shelves Comment

Meyve Ve Sebze Rafları Comment

Bugünün pazarlarında, marketlere ve marketlere ürün satın almadan önce Meyve ve Sebze Rafları Yorumuna Raf Yorumuyla dikkatle uyulmalıdır. Aslında, resim çok güzel görünüyor manav rafları gerçek kullanımda hayal kırıklığına uğratır. Bu durumda, çok fazla araştırma ve yatırım boşuna gidecek. Bu nedenle size bakkaliye hakkında detaylı bilgi verilmeli ve bu bilgileri araştırmalısınız.

Meyve Ve Sebze Rafları Comment
Meyve Ve Sebze Rafları Comment

Her şeyden önce, kapılarda kullanılacak malzeme kaplanmalı ve paslanmaya karşı dayanıklı olmalıdır. Kullanılan metal malzemeye özel boya uygulanmalıdır. Bu şekilde, sulu ortamın neden olduğu oksidasyon biraz önlenir. Bunu bilmek de gereklidir. Doğada malzeme yoktur. Metal malzemelerde ömrünü kaybeder. Önemli olan paslanmaya ne zaman başlayacağınızdır.

İkinci önemli nokta, kapıların havalandırma yapısıdır. Bunun için hava makineleri, cnc makinelerde hava kanalları bastırılarak uygulanır. Greenwood tezgahları genellikle kapalı zeminlerde inşa edilmiştir. Bu ürün havalandırması olmadığından bakteri üremesini arttırır ve ürün ömrünü azaltır.

Atalarımız buzdolabının olmadığı dönemlerde seyahat ederken içkilerini bir şişeye koyup, bu şişeyi bir hasırla saracaklardı . Sonra matın nemlenmesini hafifçe yaptılar. Isı transferi öncelikle şişenin dışındaki hasırdan yapıldığından, ısıtmasız içecekler içerir. Bu durumu örneklendirirsek, konsol masasına yerleştirilecek olan hasır aynı görevi gerçekleştirir ve doğal olarak soğur.

Meyve ve sebze tezgahları genellikle mahallenin veya kasabanın en iyi yerlerinde açılmalıdır. Bu yerlerin kirası çok yüksek olacak. Yani alan başına maliyet daha fazladır. Bu nedenle, meyve ve sebze tezgahlarının dibi de mevcut olmalıdır. Bu amaçla, bu alanlar stok alanı olarak kullanılmalıdır.

Tezgahların alt kısmının bir diğer avantajı hijyendir. Bu sayede alt kısımlar kolayca temizlenebilir.

Özellikle meyve ve sebze rafının aynalı olması tavsiye edilir. Bu sayede bankta meyve ve sebzeler daha canlı görünür. Zengin bir görüntü sunar ve görüntüyü en üste taşır. Başka bir deyişle, görüntüler uzak bir noktadan verilebilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meyve Ve Sebze Rafları Yorum

Günümüz marketlerinde en çok Fruit And Vegetables Shelves Comment ile market ve manav dükkanlarına ürün almadan önce dikkatle takip edilmelidir. Öyleki resimlerde çok güzel görünen manav rafları gerçek kullanımda hayal kırıklığı yapabilmektedir. Bu durumda o kadar araştırma ve yapılan yatırımlar boşuna gidecektir. Bunun içindir ki mutlaka alacağınız manav reyonu hakkında detaylı bilgi verilmeli ve bu bilgiler araştırılmalıdır.

Öncelikle manavlarda kullanılacak malzeme kaplamalı olmalı ve paslanmaya karşı dirençli olmalıdır. Kullanılan metal malzeme üzerine de özel boya atılmalıdır. Bu sayede sulu ortamdan kaynaklanan oksitlenme bir nebze olsun önlenmiş olacaktır. Şunu da bilmek gerekir. Doğada yok olmayan malzeme yoktur. Metal malzemelerde ömrünü paslanarak yitirir. Önemli olan paslanmaya ne zaman başlayacağıdır.

İkinci önemli nokta ise manav tezgahı sisteminin havalandırma yapısıdır. Bunun için cnc makineler da hava kanalları basılarak , hava dolaşımları uygulanmaktadır. Manav tezgahları genel olarak kapalı zeminler üzerine inşa edilmektedir. Bu da ürünün havalandırması olmadığından bakteri oluşumunu artırmakta ve ürün kullanım ömrünü düşürmektedir.

Önceden atalarımız buz dolabı olmadığı dönemlerde yolculuklara çıkacakları zaman içeceklerini bir şişeye koyup bu şişeyi hasırla sararlarmış. Daha sonrada hasırı hafiften nemlendirme yaparlarmış. Isı transferi öncelikle şişe dışındaki hasırdan olacağı için içecekleri ısınmadan içerlermiş. Bu durumu örneklersek reyon tablasına konulacak hasır aynı görevi yapıp , doğal olarak soğutma yapacaktır.

Meyve ve sebze tezgahı genelde semtin veya kasabanın en iyi yerlerinde açılmalıdır. Bu mekanların da kirası oldukça yüksek olacaktır. Öyleyse alan başına düşen maliyet fazladır. Bu yüzden meyve ve sebze tezgahının alt kısmı da kullanılabilir olmalıdır. Bunun için bu alanlar stok alanı olarak ta kullanılabilmelidir.

Tezgahların alt kısmının kapaklı olmasının bir diğer avantajı da hijyendir. Bu sayede alt kısımlar rahatlıkla temizlenebilir yapıdadır.

Meyve ve sebze rafı  aynalı olması özellikle tavsiye edilmektedir. Bu sayede  tezgah üzerindeki meyve ve sebzeler daha fazla ve canlı görünmektedir. Zengin bir görüntü sunmakla beraber görüntü seviyesi üst noktalara kadar taşımaktadır. Yani uzak noktadan bile görüntü verilebilmektedir.