Meuble Olives

25.00

Market ve süpermarketlerde zeytin ve salata-bar gıdalarını satmak için kullanılan zeytinlik reyonu komple paslanmaz yapısıyla hizmet vermektedir. pr 64 şase üzerine yapılandırılmış zeytinlik reyonu kullanım yapısı ve ergonomisi ile şarküteri tezgahlarından ayrılmaktadır.

Özellikle artık günümüzde ürün disiplini ön plana çıkmaktadır. Bu durum gıda zehirlenmelerine bile yol açabilmektedir. Bu konuda da market ve süpermarketlerde en tehlikeli noktalardan birisi de şarküteri alanlarıdır. Zeytin ve salata-bar gıdalarını ayırmak için kullanılan tezgah zeytinlik tezgahıdır.

Clear
Pr 64 -Y8

Meuble Olives yenilik

Marketler genel olarak kuru gıda ,  yani poşetlenmiş insan sağlığına azda olsa zararı dokunan özel kimyasal maddelerle ömrü uzatılmış gıdalar satarlar. Bu gıdaların raf ömürleri uzun olup konserve gibi gıdaların ki 10-20 yıla kadar ömürlere sahiptirler. Manavlar daha taze hatta günlük denilebilecek gıdaları satmaktadır. Bu ürünlerin dışında birde özellikle market ve süpermarketlerde şarküteri dediğimiz alanlarda mevcuttur. Buradaki ürünler zeytin , peynir , turşu gibi gıdalardır.  Bu gıdalar özel olarak  Meuble Olives dediğimiz  tezgahlarda şarküteri alanlarında satılmaktadır.

Zeytinlik Standı
zeytinlik ve salatabar reyonu

 

Günümüz şartlarında zeytinlik reyonu veya turşuluk reyonu sistemi genel olarak şarküteri tezgahlarında satılmaktadır. Bu tezgahlarda aynı zamanda çok farklı çeşit gıdalarda mevcuttur. Bu durum hem hijyen hemde ürün satış disiplini açısından olumsuzlukları beraberinde getirmektedir. Düşünelim ; zeytin suyu anlık bir personel hatasıyla peynire veya salama bulaşabilmektedir. Öyle ki  aynı reyonda tavuk kesilirken , tavuk suyu peynire sıçrayarak insanların zehirlenmesine bile sebep olabilmektedir.

Ürün disiplini artık günümüz dünyasında tüketicilerin en hassas olduğu konulardan birisi haline gelip , bu kurala uyan firmalarda satış oranlarındaki artış yadsınamaz seviyelere çıkmıştır. Zeytin gibi ürünleri de satmak için kullanılan sistem de zeytinlik reyonu ile yapılmaktadır.

 

Zeytinlik Reyonu Yapısı

Zeytinlik Reyonu Pr 64 platformu üzerine konumlandırılmıştır. Pr 64 platformu dört katmanlı bir bir yapıya sahiptir. En alt kısımda  özel olarak güçlendirilmiş bir söz konusudur. Bu katman 20-30  kilogramlık 4-8 adet teneke konulacak şekilde dizayn edilmiştir.

Pr 64  karoserinin orta kısmı ise daha az ağırlıktaki zeytin ve turşu taşıyabilecek yapıda olup bu katmanda 1-2 litrelik şişelerde satılan zeytinlerin satışı yapılabilir. pr 64 zeytinlik reyonunun üçüncü katında ise asıl amaç buradadır. Bu kısım  dikdörtgen veya yuvarlak zeytinlik tasları ile hizmet sunmaktadır. Aynı zamanda etrafı komple kapalı ve sürgülü kapakla çevrelenmiş olup hijyen açısından da tatminkar seçenekler sunmaktadır. Pr 64 zeytinlik reyonunun en üst katında ise özel yapılmış sergi amaçlı veya numune amaçlı zeytin ve salata-bar ürünlerini sergilemek için kullanılmaktadır.

Zeytinlik Reyonu için dikdörtgen taslar tavsiye edilmiştir.

 

 

Doğal Ahşap Manav Reyonu Metal Manav Reyonundan Farkı Nedir?

Sistem olarak pek fark olmamakla beraber , düzen ve dizayn olarak farklılıklar mevcuttur.

Doğal Ahşap Manav Reyonunda  Ne Çeşit Ahşap Kullanılır?

Sistemde ahşabın değişik kombinasyonu kullanılabilir. Ama genel olarak membran kaplama kullanılması tercih gereğidir.

Manav Reyonunun Ahşap Olmasının  Satışa Tesiri Nedir?

Manavlarda en  önemli kriter doğallıktır. Bunun içindir ki ahşap kullanılır. Fakat kullanılan ahşabın kalitesi iyi seçilmelidir. Olası aksi durumda (ahşaptaki çürüme , kokma , küf gibi ) sat ışa tesiri negatif sonuçlanmaktadır.