WeCreativez WhatsApp Support
Canlı Destek
Whatsapp Canlı Destek

Manav Reyonu Dizaynı

25.00

Market ve manav dükkanlarında çok fazla raf ve reyondan ziyade uygun ve ideal çözümleri bulmak önemlidir. Bunun içindir ki bu işin uzman ve üniversitelerin mühendislik kısımlarında lisans almış veya kendisini bu alanda yetiştirmiş kişilerce Manav Dizaynı dizaynları yapılmalıdır.

Clear

Manav Reyonu Dizaynı

Market , süpermarket ve manav dükkanlarında  hep düşünülen ve yatırım maliyetleri için yapılamayan husus Manav Reyonu Dizaynı için yanlış algılar söz konusudur. Manav reyonu Dizaynında o bölgenin coğrafi unsurları , bölge insanının yaşam şekli ve kalitesi gibi çok farklı bilgilere  ihtiyaç vardır.

Coğrafi şartlar özellikle market ve manavlarda kullanılan veya satılan meyve ve sebze oranlarını ve türlerini değiştirmektedir. Öyle ki soğan veya patates satışı yoğun olan bölgelerde patates soğan reyonu fazla kullanmak gerekir.

Manav Reyonu Dizaynı

Manav dükkanlarında satış karlılık oranları en çok ürünlerin tufanda zamanlarında olmaktadır. Yani ürünlerin ilk hasat zamanlarında yüksek karlılıklar oluşmaktadır. Bu durum birazda arz-talep dengesiyle açıklanabilir. yani ürün piyasada kendini ispatlamış olup , az miktarda bulunuyor ise otomatik olarak fiyatları yüksek olacaktır.

Ürünlerin tufanda zamanında uygun ve albenisi yüksek  tezgahları olan marketler ve manavlar bu durumdan yüksek karlar elde etmektedirler. Öyle ki bu süreç her mevsim devam etmektedir. Yazın üzüm , kiraz , şeftali , kayısı  , çilek gibi yaz meyvelerini sunmak için iyi bir tezgah olmakla beraber kışında oldukça avantajlıdır. Kışın portakal , mandalina  gibi kış gıdalarını satmak için de Manav Dizaynı ürünleri kullanılabilmektedir.

Manav Dizaynı ürünleri market ve manavlarda hem orta alan hemde duvarlarda en ideal manav tezgahı çözümleri sunmaktadır. Bu ürünler marketlerde farklı çözümler sunmaktadır. Alışılmış manav dükkanlarında plastik kasalarla veya çivilerle çakma tahtalar üzerinde sunulan tezgahlardan farklı ve modern çözümler Manav reyonu Dizaynı sisteminde sunulmuştur. Öyle ki klasik ustadan görme yöntemle yapılmış her türlü hataya veya kirliliğe , hastalığa sebep olabilecek sistemler artık tarihte sonlarına gelinmiştir.

Manav Reyonu Dizaynı Dünyada

Çoğu yurt dışında bu hastalık ve kirlilik yapıcı sistemler yasaklanmış olup , gıdalar daha disiplinli temiz ve hijyenik şartlar altında izin verilmektedir. Bu durum her ne kadar maliyetli görünse de ileriye dönük düşünüldüğü zaman bir o kadar da avantajlı ve karlı sonuçlar doğurmaktadır.

Her ticari işletme ürünlerini en hızlı şekilde , firesiz ve karlı satmak isteyecektir. Bunun için iyi ve iyi analiz edilmiş tezgah ve reyonlara ihtiyaç vardır. Çok fazla manav reyonu olması fayda gibi görünse de aslında ortamdaki kirlilikten farklı bir şey değildir. Bunun içindir ki ihtiyaç duyulan ve uygun olan sistemler tercih edilmelidir.