Ekmek Tezgahı

Ekmek Reyonu

Günlük hayatta en çok tüketilen ürünlerden birisi olan ekmek için Ekmek Ekmek Reyonu görev yapmaktadır. Marketler artık unlu mamul kısımlarını kendi içlerinde tutmaktadırlar. Öyle ki büyük süpermarketlerin içlerinde değişik ve çeşitli unlu mamulleri üretmek ve satmak için özel fırınlar mevcuttur. Çünkü makarna , pirinç veya meyve ve sebze gibi en çok satılan ürünlerden birisi de ekmek gibi unlu mamulleridir. Bu kadar ihtiyaç duyulan ürünler için gereken yer ve önem vermeleri gerekirdi ki öyle de yapılmaktaydı.

Ekmek Reyonu

Aslında ekmek dediğimiz günlük tüketim gıdası bir karbonhidrat deposudur. Her ne kadar fazlası zarar olsa da vücudumuzun ihtiyaç duyduğu gıdalar arasındadır. Hele ki bu Türkiye için düşünülürse her yemekte en fazla tüketilen gıdadır. Ekmek öyle bir cümle haline gelmiştir ki emek anlamına bile gelebilmektedir. Çünkü sofralarda bu gıda olmazsa yemeğe başlanmazdı. Günümüzde ekmek üreten firmalar özel karışımlar , yulaflı , buğdaylı , kepekli gibi değişik türde üretim yapıp mineral ve vitamin açısından zenginleştirilmiş ekmekler üretmektedirler. Bu ekmekler fiyat açısından daha pahalı olup hatta özel ambalajlar yardımıyla satışa sunulmuştur. Bu kadar fazlaca tüketilen ve sofralarımızın baş tacı olan ekmeklerimizi üretmek kadar satmakta önemlidir. Çünkü manavlardaki meyve ve sebze gıdalarından daha hızlı satılması gerekir. Aksi halde bayatlar. Bu gıda ürünümüz normal meyve ve sebze reyonlarından farklı olmalıdırlar. Öyle ki çabuk bozulabilen ve bu ürün her yüzeyi kabul etmez ve kabuklanma hadiseleri daha fazladır. bunun için bu raflar genel olarak ahşap veya alüminyum yüzeyli malzemeden meydana gelmektedir. Ekmek Reyonu Yapısı Bu ürünümüz pr-2 şase yapısına benzer şekilde bir konstrüksiyona sahiptir. Çift taraflı ayarlı bir yapıya sahip olup raflar en alttan en üst kısma kadar ayarlanabilmektedir. Alt kısmında deliksiz bir raf mevcut olup döküntüler bu kısımda birikmektedir. En üst kısmı ise şapkalı bir yapı mevcut olup bu kısım aydınlatma için de bir yataklık yapmaktadır. Özellikle dükkanların cam kenarları için düşünülen bu tezgah fırın ve bakkallar için iyi bir ekmeklik stant olarak kullanılmaktadır.
  • Ekmek Tezgahı

    Brotarbeitsplatten

    Ürün Kodu: Hm-2

    Günlük hayatta en çok tüketilen ürünlerden birisi olan ekmek için Ekmek Tezgahı reyonu görev yapmaktadır. Marketler artık unlu mamul kısımlarını kendi içlerinde tutmaktadırlar. Öyle ki büyük süpermarketlerin içlerinde değişik ve çeşitli unlu mamulleri üretmek ve satmak için özel fırınlar mevcuttur. Çünkü makarna , pirinç  veya meyve ve sebze gibi en çok satılan ürünlerden birisi de ekmek gibi unlu mamulleridir. Bu kadar ihtiyaç duyulan ürünler için gereken yer ve önem vermeleri gerekirdi ki öyle de yapılmaktaydı.

    Aslında ekmek dediğimiz günlük tüketim gıdası bir karbonhidrat deposudur. Her ne kadar fazlası zarar olsa da vücudumuzun ihtiyaç duyduğu gıdalar arasındadır. Hele ki bu Türkiye için düşünülürse her yemekte en fazla tüketilen gıdadır. Ekmek öyle bir cümle haline gelmiştir ki emek anlamına bile gelebilmektedir. Çünkü sofralarda bu gıda olmazsa yemeğe başlanmazdı.

  • Ekmek Tezgahı

    Ekmek Reyonu

    Ürün Kodu: Hm-1

    Günlük hayatta en çok tüketilen ürünlerden birisi olan ekmek için Ekmek Tezgahı reyonu görev yapmaktadır. Marketler artık unlu mamul kısımlarını kendi içlerinde tutmaktadırlar. Öyle ki büyük süpermarketlerin içlerinde değişik ve çeşitli unlu mamulleri üretmek ve satmak için özel fırınlar mevcuttur. Çünkü makarna , pirinç  veya meyve ve sebze gibi en çok satılan ürünlerden birisi de ekmek gibi unlu mamulleridir. Bu kadar ihtiyaç duyulan ürünler için gereken yer ve önem vermeleri gerekirdi ki öyle de yapılmaktaydı.

    Aslında ekmek dediğimiz günlük tüketim gıdası bir karbonhidrat deposudur. Her ne kadar fazlası zarar olsa da vücudumuzun ihtiyaç duyduğu gıdalar arasındadır. Hele ki bu Türkiye için düşünülürse her yemekte en fazla tüketilen gıdadır. Ekmek öyle bir cümle haline gelmiştir ki emek anlamına bile gelebilmektedir. Çünkü sofralarda bu gıda olmazsa yemeğe başlanmazdı.